Ciutadans per Palestina exigeix la «dimissió immediata» del secretari general de premsa del Govern per «qualificar els palestins de rates»

|

Ciutadans per Palestina ha denunciat aquest dissabte que Pedro Aguiló Mora, secretari general de premsa del Govern, «ha qualificat els palestins de rates» en una piulada a la xarxa social X de dilluns passat.

Segons l'entitat propalestina aquest missatge es produeix «just durant aquests moments tan crítics, davant els atacs terroristes israelites que estan assassinant milers d'infants i palestins».

L'entitat ha volgut recordar que, segons els bolletins oficials, «aquest personatge feixista i malànima acumula 2 càrrecs amb retribucions que, tot i no publicades amb zero transparència per part del Govern, podrien ascendir fàcilment als 50.000 euros a l'any cada una».

Ciutadans per Palestina l'ha volgut «assenyalar públicament com a còmplice del genocidi criminal sionista» i ha exigit la seva «dimissió immediata». «Visca Palestina lliure!», ha sentenciat l'entitat.

+ VIST