Marala durà la seva 'Jota de morir' aquest dissabte al Teatre Principal de Palma

|

El trio Marala, compost per la mallorquina Clara Fiol, la valenciana Sandra Monfort, i la principatina Selma Bruna, actuarà aquest dissabte a les 20.00 hores en el Teatre Principal de Palma en una de les cites de la seva gira de tardor del disc 'Jota de morir'.

El concert ofereix un directe totalment renovat, amb nova escenografia, vestuari i un format més adaptable a diferents espais.

En aquesta línia, la gira inclou 12 concerts pel territori lingüístic, a més de dues sortides internacionals a Itàlia i Àustria.

Durant aquesta gira, Marala continua amb el recorregut del seu guardonat segon disc, 'Jota de morir', que va ser publicat al setembre de 2022 i que porta un any girant per escenaris diversos.

A partir d'una recerca sobre la mort en la música tradicional, les artistes han volgut «continuar posant veu a aquesta temàtica i trobar-li la llum, la ràbia, la pena, la ironia i tots prismes com ha estat possible».

Amb Pau Vallvé en la producció musical i Jordi Casadesús en la producció sonora, el disc combina «sons sintètics amb uns altres més orgànics».

+ VIST