Dos morts més per coronavirus a les residències de gent gran de Mallorca

CAIB

| Palma |

La Conselleria de Salut ha registrat aquest diumenge 98 proves PCR positives en les últimes 24 hores, la qual cosa suposa 21 menys que la xifra del dia anterior a les Illes i una taxa de positivitat del 4,97%. A més, ha sumat dos nous morts en les residències de gent gran de Mallorca.

Igualment, Salut ha notificat un acumulat de 15.078 casos (dada del divendres) i ha indicat que 2.849 són atesos aquest diumenge pel Servei de Salut. Quant al nombre d'altes, Salut ha registrat aquest diumenge cinc altes hospitalàries i 140 en Atenció Primària.

D'altra banda, en les últimes 24 hores s'han practicat 1.970 proves PCR fins a un total acumulat de 300.214. En l'últim dia s'han incrementat en nou casos els ingressos als hospitals (170 ingressats a planta). Mentrestant, el nombre d'ingressos a l'UCI ha augmentat en dues persones respecte a aquest dissabte, amb 41 casos actius.

A les residències, 93 usuaris romanen amb el contagi actiu mentre que 75 estan hospitalitzats (cinc menys que dissabte). En total, s'han registrat fins a aquest diumenge 161 defuncions entre usuaris de residències, dues més que en l'últim balanç, i 52 professionals romanen actius. Finalment, entre els professionals sanitaris, hi ha 45 casos actius i 118 en vigilància.

+ VIST