Més per Llucmajor reclama mesures «efectives» de suport al comerç local

Més per Llucmajor ha reiterat la seva petició al pacte de govern municipal perquè concedeixi ajudes «directes» als comerços i empreses del municipi afectats per la crisi de la Covid-19. «Des de la formació feim aquesta petició arran de l'edició d'un vídeo promocional del petit i mitjà comerç del municipi».
«Aplaudim totes les iniciatives que serveixen per promocional i reactivar l'economia del municipi tot i que lamentam que només surtin uns pocs de comerços i empreses i on la majoria dels comerços locals no s’han sentit representats», han assenyalat.
Des de Més per Llucmajor han explicat que donen suport a aquest tipus d'iniciatives però pensen que, «ara més que mai, a banda de vídeos promocionals, s'han de dur a terme polítiques extraordinàries i això passa per a la concessió d'ajudes directes com les que s'estan oferint a altres municipis».
En aquest sentit, han reclamat que es destini a ajudes a comerços i autònoms el milió d'euros que s'ha estalviat en la recollida de fems arran de la baixada de generació comercial i turística.
+ VIST