Productes a Mercadona: com comprar més barat?

|

Supermercat més popular a Espanya amb una bona selecció de productes i alguns articles per a la llar (productes químics, tota mena de tovallons, plats de plàstic, etc.), grans departaments de begudes alcohòliques, carn i peix (el marisc són frescos i congelats) és, sens dubte, Mercadona. I el més important és un dels més barats.

Mercadona ofereix béns de gran qualitat (incloent-hi cosmètics simples) sota la mateixa marca de supermercat. Les habitacions d'aquestes botigues són bastant espaioses, les files són amples i fins i tot amb presència d'una gran quantitat de compradors, pot caminar de manera segura entre taulells sense xocar amb altres clients. Immediatament davant de l'entrada, s'ofereixen diverses fruites, l'assortiment és molt ampli. Els preus en aquest departament sorprenen gratament, en comparació amb els preus d'altres botigues europees. Per exemple, els tomàquets són molt saborosos i aromàtics, el cost és lleugerament menor.

Què triar a Mercadona?

Molt sovint en Mercadona es realitzen diverses promocions. El fullet Mercadona actual està disponible al lloc de Rabato. Als prestatges de la botiga hi ha moltes verdures diferents, tot és el més fresc, no trobi una sola marcida o un producte que comença a desaparèixer.

Diversos tipus de col, verdures i molts productes inusuals i apetitosos no li permetran passar per alt aquest departament. Hi ha un taulell amb diversos olis vegetals, i no només oliva, sinó també raïm, gira-sol i diverses altres espècies, preval aquí raïm i oli d'oliva. Estarà satisfet amb els preus de l'oli d'oliva.

Si avança una mica, pot sentir els deliciosos aromes de productes de fleca. Les begudes també poden triar en el mateix supermercat, tant fredes com calentes. Les pastes es venen per pes, de manera que només ha de pesar el necessari. És simplement impossible imaginar quantes coses delicioses i aromàtiques hi ha. La qualitat de les salsitxes i pernil és simplement excel·lent. I els preus són gratament sorpresos.

Aquesta és una opció molt útil de Mercadona

l lliurament a domicili. El principi de funcionament és el següent: escriu el que necessita, és millor, en una cistella gran i alta (no petita). A l'entrada de la botiga, generalment hi ha un taulell amb bosses multicolors fetes de tela densa, això és només per ordenar a casa, per a peix, verdures i carn. No cal, però aquestes són bosses més fredes, que ajudaran al fet que els productes es conservin millor.

Després, quan pagui, sol·liciti "lliurament a domicili". Costa a això de quatre euros addicionals, necessita una adreça (prepara una cosa a la bestreta des d'on el caixer pugui llegir), i també se li demanarà que seleccioni a la pantalla el període de temps en què es lliuraran les seves compres. La taula, a l'esquerra és una columna amb el moment del pagament dels béns, a la dreta hi ha el temps de lliurament.

En general, Mercadona té una gran selecció de productes i béns a preus molt raonables. Molt es pot comprar amb un bon descompte, per això per estalviar us recomanem fer les seves compres a Mercadona.

+ VIST