La Simfònica torna aquest cap de setmana amb música francesa al Castell de Bellver

L'Orquestra Simfònica de les Balears oferirà tres concerts aquest cap de setmana emmarcats en el cicle #sonampertu, en el qual actuarà aquest divendres al Castell de Bellver.

La Conselleria de Presidència, Igualtat i Cultura ha explicat aquest dimecres que una vintena de músics tornaran al Castell de Bellver per a interpretar un programa de música francesa impressionista. A més, aquest dissabte, dos grups de vent de petit format actuaran al Castell de Sant Antoni de Fornells, a Menorca, i a l'Església Nova de Son Servera, a Mallorca.

L'actuació del Castell de Bellver es presenta amb el nom de 'Perfum Parisenc' i consistirà en un repertori format per 'Prelude a l'apres-midi d'un faune' i 'La Mer de Claude Debussy', i 'Dt. Mère l'Sent' de Maurice Ravel, el qual interpretarà una formació d'una vintena de músics.

El concert serà a les 21.30 hores i les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web www.simfonicadebalears.com. A més del concert de Bellver, dos grups de petit format de la Simfònica oferiran dos concerts gratuïts a Menorca i Mallorca aquest dissabte.

Es Castell de Sant Antoni de Fornells acollirà a un grup de vent de metall que interpretarà fragments de 'Aida', de Giuseppe Verdi; 'La Bohème' i 'Turandot', de Giacomo Puccini, i 'El barber de Sevilla', de Gioachino Rossini, així com de les obres 'A Western Fanfare', d'Eric Ewazen; 'Quintet', de Michael Kamen, i 'Four Pieces' de Paquito De Rivera.

A l'Església Nova de Son Servera actuarà un quintet de vent de metall, que interpretarà 'Orfeu', de Claudio Monteverdi; 'Let the bright seraphim', de Gerog Firedrich Händel; 'Ach ich liebte', de Wolfang Amadeus Mozart; una selecció de 'Carmen', de Georges Bizet; 'Ca-Ca', de Jacques Offenbach; 'Processó dels nobles', de Nicolai Rimski-Korsakov; 'Dardanus' (obertura), de Jean Philippe Rameau; 'Die lustige witwe', de Franz Lehar; 'Per un pugno di dollari', de Ennio Morricone, i 'On Broadway', de Georges Gershwin.

+ VIST