Els nuclis de Marratxí queden fora de les restriccions horàries de passejades per tenir menys de 5.000 habitants

|

Els nuclis de Marratxí, en tenir menys de 5.000 habitants, queden exempts de l'obligació de respectar les franges horàries per a passejos i la pràctica esportiva no professional durant la desescalada per la pandèmia del coronavirus.

Després de la consulta realitzada pel consistori a la Delegació del Govern espanyol, la totalitat dels 23 nuclis urbans que conformen el municipi de Marratxí queden exempts de complir les franges horàries per als passejos i la pràctica d'esport individual, establertes pel Govern espanyol.

La població podrà sortir respectant la franja principal de les 6.00 a les 23.00 hores per a passejar amb els petits, els grans i població de risc en l'hora que es desitgi. Així mateix, es podrà practicar esport de manera individual dins d'aquest tram horari, sempre respectant les recomanacions per a prevenir el contagi.

Per als passejos, els ciutadans no poden allunyar-se més d'un quilòmetre de l'habitatge ni es pot romandre més d'una hora. Per a la pràctica de l'esport, no hi ha límit de temps, però no es pot sortir del municipi.

+ VIST