La CGT mostra la seva «perplexitat» per l'estudi sobre l'habitatge que impulsarà el Govern

La CGT mostra la seva «perplexitat» per l'estudi sobre l'habitatge que impulsarà el Govern. | E.P./Arxiu

| Palma |

El sindicat CGT ha mostrat la seva «perplexitat» després de conèixer que el Govern crearà un observatori per a l'estudi de la situació de l'habitatge a les Illes i que el projecte ha estat encarregat a la Fundació Impulsa Balears.

Segons ha considerat el sindicat, serà «un altre més dels molts estudis que no serveixen per a res» i a més, ho durà a terme la Fundació Impulsa Balears, que és «com posar a l'ovella enmig dels llops i regalar 200.000 euros de diners públics als responsables de la dramàtica situació de l'habitatge a les Illes».

En aquest sentit, CGT ha assegurat «no donar crèdit» a «l'aixecada de camisa i a la irresponsabilitat del Govern de la senyora Armengol, que no vol donar una solució al problema d'accés a l'habitatge». Així mateix, ha insistit que les institucions i empreses que integren la Fundació «són els responsables de l'especulació immobiliària a les Balears».

Per aquest motiu, ha considerat que la solució al problema de l'habitatge «no està en mans de polítics i especuladors, sinó de l'organització dels treballadors», per la qual cosa han fet una crida a la mobilització social.

+ VIST