[VÍDEO] Armengol respon a Campos que té una «obsessió malaltissa» amb els Països Catalans

|

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha explicat aquest dimarts, durant la celebració del ple del Parlament, que amb l'entrada de Vox a les institucions ja no hi ha una unanimitat en la defensa dels més vulnerables, en al·lusió als menors i a les víctimes de violència masclista, alhora que ha remarcat que Vox va néixer per a fomentar un «discurs d'odi, de crispació, de divisió entre a societat.

Així s'ha expressat Armengol després de la repetitiva qüestio del portaveu de l'extrema dreta, Jorge Campos, qui ha demanat a la presidenta si considera que les Illes Balears formen part dels Països Catalans a partir d'una Proposició de Llei tractada al Parlament fa sis anys.

«Veig que lo seu és una obsessió malaltissa i que no acaba d'entendre molt bé el que es tracta a una institució seriosa, com el Parlament, i un espai seriós com aquest, un espai de control al Govern. Intentaré de forma pedagògica tornar-li-ho a explicar. Vostès es presentaren en aquestes eleccions supòs que per a defensar els interessos d'aquestes illes, almanco és el que nosaltres férem. Tenen un espai cada setmana per a fer preguntes de control al Govern i jo no em dedic al que vostè em demana, jo em dedic a defensar els interessos dels ciutadans d'aquestes illes».

A més, Armengol ha recordat al portaveu de Vox que la seva formació rep una retribució per part dels ciutadans de les Balears per a exercir una funció de control parlamentari i ha afegit que el mínim que haurien de fer és acudir a totes les comissions.

+ VIST