Galmés critica que «no hi ha cites per a passar la ITV a Mallorca fins al febrer»

|

El portaveu del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha criticat aquest dimecres que «els conductors continuen sense poder tenir cita de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) fins d'aquí a tres mesos per decisió de Catalina Cladera». «Com hem comprovat avui mateix, no hi ha hores disponibles per a passar la ITV fins al febrer», ha argumentat.

En roda de premsa, Galmés ha considerat que si l'equip de govern «s'ho hagués proposat de veritat, ja s'hauria solucionat el problema» i ha exigit que la nova estació de la ITV a Calvià tengui «un mínim de quatre línies per a frenar l'espera» i «que es contractin dues línies mòbils de manera immediata fins a l'obertura de les noves instal·lacions».

Galmés també ha defensat que la institució insular s'ha de fer càrrec de l'adquisició del solar i posterior construcció i equipament de la nova planta d'ITV Calvià.

«El Consell Insular d'Eivissa està augmentant la contractació d'un servei de dues unitats per a la inspecció tècnica periòdica de vehicles a l'illa. Aquest servei és provisional mentre se solucionen de forma definitiva els problemes de llistes d'espera de més de 30.000 vehicles a Eivissa», ha explicat.

Així, ha remarcat que la previsió és que «la posada en marxa de la nova planta d'inspeccions de Calvià pot tardar diversos anys, de manera que una solució similar a l'aplicada a Eivissa podria reduir les llistes d'espera del servei d'ITV de Mallorca».

+ VIST