El parc de la Riera de Palma acull avui dissabte la IV Fira de les Cultures

El parc de la Riera de Palma acull la Fira de les Cultures. | dBalears/Arxiu

| Palma |

El Parc de la Riera de Palma acollirà aquest dissabte la quarta edició de la Fira de les Cultures que té com a objectiu «reflectir la pluralitat i diversitat de les més de 170 cultures que conviuen a la ciutat».

Així va presentar la fira la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, qui va afegir que la fira «és un punt de trobada i confluència per a totes les cultures de la ciutat».

Segons va explicar Vivas, les 23 cultures representades mostraran la seva gastronomia amb productes típics, artesania, actuacions musicals, danses folklòriques i tallers.

En concret, les activitats es duran a terme des de les 10.00 hores fins a les 23.00 hores i s'instal·laran 29 parades informatives, es faran vuit actuacions musicals, 16 demostracions de ball tradicional i fins a 14 tallers.

L'Ajuntament, mitjançant la regidoria de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, destinarà un total de 20.149,59 euros per a l'organització i difusió de l'esdeveniment, tasques de logística, lavabos químics, contractació del servei d'assistència sanitària d'emergència, entre altres.

+ VIST