El llegat Samper: un viatge d’anada i tornada a Mèxic

El duet de pianistes mallorquins format per Francesc Blanco i Maria Victòria Cortès, juntament amb el tenor José Manuel Sánchez, acaben de tornar d’una gira de tres concerts a Mèxic per a presentar el repertori del disc publicat per Cas Músic 'Samper: cançons i danses'.

Com han informat els responsables, bona part de les obres enregistrades i que figuren al concert són primers enregistraments i obres inèdites i moltes de les obres són a l’arxiu Samper que el Govern va adquirir el 2018. Ara aquest llegat fa un viatge de tornada a Mèxic en forma de tres concerts en viu i de la presentació del CD enregistrat a partir del patrimoni que l’any passat va poder tornar a Mallorca.

Així, el primer d'agost varen dur a terme un concert amb maridatge de gastronomia del restaurant Tempo by Martin Berasategui al 'Centro de congresos y reuniones Paradisus Cancún'. El tres d'agost el concert va ser al Teatro María Tereza Montoya. I, finalment, el quatre d'agost es va fer a la Sala Carlos Chávez del Centro Universitario de la UNAM (Universidad Nacional Autónoma de México).

Aquesta gira mexicana de presentació del disc de Baltasar Samper està patrocinada per l’Institut d’Estudis Baleàrics.

+ VIST