Armengol aclareix que el debat sobre els creuers se centra en el port de Palma

|

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha aclarit aquest dimecres que el debat sobre el turisme de creuers se centra en el port de Palma i que no afecta altres ports com el de Maó. «La problemàtica i el debat amb el turisme de creuers se centra només a la ciutat de Palma».

També ha explicat que, a dia d'avui, «s'estan estudiant les propostes que hi pugui haver sobre la taula i quan les tenguem més estudiades i decidides serà el moment en què les podrem comunicar i compartir amb la resta dels afectats».

Armengol ha indicat que l'Ajuntament de Palma, Autoritat Portuària de Balears i el Govern han creat una comissió de treball que ha començat a analitzar aquesta situació.

Demanada sobre la possibilitat de desviar creuers del port de Palma a Maó, la presidenta del Govern ha respost que «no s'està treballant en aquesta línia, sinó que s'està fent una anàlisi assossegat i rigorós, que és molt necessari i que es basa sobre tot en analitzar l'impacte ambiental dels grans creuers, l'impacte econòmic del turisme de creuers i els equilibris necessaris entre els residents i els turistes».

+ VIST