'La vida espera' de Jaume Miró guanya el primer Concurs de Textos Teatrals En Vi-u

El passat dissabte el museu de Can Prunera acollí la presentació dels textos guardonats en la primera edició d'aquest certamen organitzat per l'Associació Cultural Arrel'ART.

Vint obres optaren al premi i foren valorades per part del jurat que designà 'La vida espera' com el millor text de microteatre.

El jurat també elegí les dues obres finalistes, 'Fumata Blanca' d'Aina de Cos i 'Liquidació' d'Albert Pijuan, que es publicaran conjuntament amb l'obra guanyadora en un llibret.

L'acte comptà amb la presència de Maria Ignàsia Pérez, membre del jurat, que va donar a conèixer els noms dels guardonats i de Joan Manuel Grande, director d'U Energia, que com a representant de l'empresa col·laboradora aportà el premi de 500 € a l'autor del text seleccionat.

Cal recordar que l'obra guanyadora es veurà representada el proper mes d'agost en la 4a edició del cicle En Vi-u, Tast d'Arts Escèniques a Sóller, conjuntament amb propostes de circ, dansa, música i teatre.

Jaume Miró

És Llicenciat en Filosofia, Postgraduat en Filosofia contemporània i Especialista Universitari en Guió i Produccions de Continguts Televisius. Com a guionista i dramaturg s’ha format en diferents cursos impartits per José Sanchis Sinisterra, Syd Field, la factoria de comèdia The Second City, Albert Boadella o David Harrower. Ha escrit les obres teatrals Diari d’una miliciana (Premi Teatre Principal de Palma 2012), Dels llargs camins (Premi millor espectacle i Premi millor text 2014 dels Teatres Públics de les Illes Balears), Les cançons perdudes (2018), entre d'altres. Ha estat també creador i codirector del documental Milicianes (2018). Així mateix, és autor de diferents obres de teatre infantil i autor i director d’obres per a diferents edicions de Microteatre i Teatre Breu a les Balears. El 1999 va fundar la companyia Noctàmbuls.

+ VIST