Multats 14 turistes a Palma per negar-se a seguir les instruccions de l'avió en què viatjaven

|

Un total 14 turistes britànics han estat multats aquest dilluns per negar-se a seguir les instruccions de la tripulació de l'avió en el qual viatjaven, una nau de la companyia Jet2 que volava d'Edimburg a Palma.

Segons ha informat la Guàrdia Civil, els joves s'havien negat a cordar-se els cinturons de seguretat i caminaven pel passadís en un moment en què no estava permès.

Els agents han relatat que el pilot ha avisat abans d'aterrar a la dependència de la Guàrdia Civil de les Balears, per la qual cosa diversos guàrdies civils els han esperat a les pistes de Son Sant Joan per agafar-los les dades un cop han aterrat.

Els denunciats, als quals no se'ls ha realitzat la prova d'alcohol per no ser condicionant de la infracció, presentaven, però, «signes d'embriaguesa tot i que no s'han mostrat violents», segons la Guàrdia Civil.

Els agents han pogut prendre les dades als individus per a tramitar la denúncia, però serà l'Agència Espanyola de Seguretat Aèria, l'autoritat que s'encarrega de regular les sancions en infraccions comeses en l'espai aeri, qui decidirà la quantia a pagar pels denunciats.

+ VIST