Gairebé el 70 % dels ciutadans de les Balears estan d'acord amb l'Impost de Turisme Sostenible

|

L'Agència d'Estratègia Turística de les Illes (Aetib) ha publicat aquest dijous la seva enquesta biennal sobre la satisfacció dels residents amb el turisme a les Balears i en la qual revela que el 68,6 % dels residents a les Balears entrevistats «estan d'acord o molt d'acord amb la implantació de l'Impost de Turisme Sostenible».

Segons han explicat des de la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme en un comunicat, els resultats permeten conèixer l'opinió actual de la ciutadania de les Balears amb una mostra de 1.950 persones entrevistades a la fi de 2018.

Eivissa és l'illa amb el percentatge més alt d'enquestats a favor de l'impost (73,5 per cent), la segueixen Menorca i Formentera amb 69,2 per cent i 69,1 per cent, respectivament. Mallorca obté un 67,8 per cent de respostes a favor de l'impost.

L'enquesta també mostra que el 71,4 per cent d'aquests residents entrevistats han contestat que «estan satisfets o molt satisfets» amb el turisme a les Illes.

Pel que fa al lloguer turístic, el 48,9 per cent dels enquestats «està d'acord o molt d'acord» amb el lloguer de vacances d'habitatges particulars, mentre que el 40,1 per cent «no està d'acord o està molt en desacord».

+ VIST