UGT proposa un «pacte d'esquerres» que permeti la formació d'un Govern «progressista»

ejecutiva alejandro texias ugt baleares sindicato ok

|

El sindicat UGT ha demanat aquest dilluns al PSOE que lideri les negociacions per a aconseguir un «pacte d'esquerres» que permeti la formació d'un Govern «progressista» que posi en marxa una agenda social «valenta» de cara a la pròxima legislatura, en relació als resultats electorals després dels comicis generals del 28 d'abril en els quals el PSOE ha obtengut la victòria a les Balears i arreu de l'Estat espanyol.

«Volem un Govern progressista amb una ruta social que prioritzi les necessitats de les persones i que tiri endavant avanços laborals, socials i democràtics significatius», han expressat des d'UGT, els qui han ressaltat la participació «històrica» de la ciutadania en els comicis.

Derogació de la reforma laboral
A més, el sindicat ha recordat les deu propostes per al «gir social» que va presentar als partits polítics entre les quals han destacat l'aposta per un model productiu «sostenible» i la derogació de la reforma laboral del PP per a «acabar amb la precarietat» laboral.

Així mateix, UGT també ha reclamat la derogació de la reforma de les pensions i el «blindatge» en la Constitució de la seva actualització segons l'IPC, així com una reforma fiscal que permeti «recaptar més i de manera més justa».


+ VIST