Balboa critica el «conformisme» de Pedro Sánchez i reivindica una «revolució social»

El candidat de Veus Progressistes al Congrés, Guillem Balboa, ha reivindicat aquest divendres una «gran revolució social» liderada per un acord entre «forces d'esquerres, progressistes, transformadores i feministes per a derrotar la dreta i la ultradreta».

Així, en una trobada amb els mitjans, Balboa ha criticat la «resignació i el conformisme» del president del Govern i candidat a la reelecció pel PSOE, Pedro Sánchez, i ha defensat reformar la Constitució espanyola per a «blindar nous drets» i arribar a un model d'Estat republicà i laic.

Entre altres coses, ha recordat propostes de la seva formació com «prohibir que un dirigent cobri 12 vegades més que l'empleat que menys cobra», derogar la reforma laboral i dur a la Carta Magna la defensa del medi ambient i del col·lectiu LGTBI, unes normatives que «ja existeixen a les Balears però que són necessàries a escala estatal».

El candidat de Veus Progressistes ha advocat per iniciar una «revolució per a canviar el model social», la qual cosa, a parer seu, ha de ser la resposta a una campanya electoral «condicionada per un marc emocional i mental imposat des de la dreta i la ultradreta».

+ VIST