L'ASM es reuneix amb MÉS per parlar de «sobirania i el dret a l'autodeterminació»

Aquest passat dimecres l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) i MÉS per Mallorca s'han reunit per a debatre «punts d'interès». «Ha estat una trobada molt cordial i productiva», han apuntat des de l'Assemblea.

En aquest sentit, han apuntat el motiu pel qual des de l'ASM tenien interès per a mantenir una primera presa de contacte amb els partits que tenen la seva base política a Mallorca. Per això, han assenyalat que han posat sobre la taula «punts de vista sobre temes primordials per a l'ASM, molts d'ells també compartits amb MÉS per Mallorca».

Han parlat sobre les eleccions, sobre les «estratègies necessàries en una desitjada reedició dels governs dels Acords pel Canvi després del 26M». I han fet «una anàlisi de les polítiques impulsades per MÉS per Mallorca des del Govern aquesta legislatura passada».

En aquesta línia, han explicat que han parlat sobre «la sobirania, del dret a l'autodeterminació i per tant de l'exercici del dret a decidir, de la llengua catalana amb el seu estancament i les amenaces externes, de la necessitat de gestió d'àrees de govern més estratègiques pel creixement del sentiment nacional i d'estructures pròpies».

Per la seva banda, MÉS per Mallorca ha fet valdre la tasca realitzada en els governs del canvi, en les conselleries en les quals ha tengut intervenció directa i també en les diferents lleis aprovades. «També han reconegut que no tot el que s'ha aprovat era al 100% del seu grat, però això és al que porta un govern de pacte i per consensos».

Finalment han volgut remarcar que tant l'ASM com MÉS per Mallorca han manifestat l'interès per repetir aquestes trobades per tal de produir les sinergies necessàries en benefici del benestar social i econòmic de tots els ciutadans de Mallorca.

+ VIST