Armengol diu que el PP «està desorientat», ja que «cada anunci electoral és pitjor»

|

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha declarat aquest dijous que el PP «està desorientat», ja que considera que «no tenen projecte» i ha sostingut que «cada anunci electoral és pitjor», en referència a les declaracions del líder del PP, Pablo Casado, sobre la possibilitat d'abaixar el Salari Mínim Interprofessional (SMI) a 850 euros.

«Casado desconeixia que el salari mínim estava en 900 euros i això afecta moltíssimes famílies de les Balears», ha expressat Armengol en declaracions als mitjans després d'intervenir en el congrés 'Hitec Europe' a Palma. La líder de l'Executiu també s'ha referit a la proposta del PP d'abaixar les pensions. «Ara més que mai la ciutadania ha de tenir clar quin projecte polític defensa», ha resolt.

La presidenta del Govern també s'ha referit a la «incertesa» respecte a la postura del PP en relació a l'Impost de Turisme Sostenible (ITS) després que el líder, Pablo Casado, anunciés aquest cap de setmana a Eivissa que «combatrà la 'turismofòbia' i les taxes turístiques».

En aquest sentit, Armengol ha afirmat que el PP balear «ha hagut de corregir-se» encara que apuntat que «no tenen clar què faran sobre aquest tema». «El partit socialista continuarà defensant els drets i les llibertats i estarà al costat de les persones que més sofreixen», ha contraposat Armengol, qui ha assegurat que el PSOE «continuarà apujant» les pensions i treballant perquè l'SMI «continuï a l'alça per a redistribuir millor» la riquesa entre la ciutadania.

+ VIST