El Servei de Normalització Lingüística publica la guia '20C Criteris de redacció web'

La Direcció Insular de Política Lingüística ha publicat en format digital una guia amb vint criteris per a publicar a la web institucional i que és accessible a tota la ciutadania.

'20C Criteris de redacció web' és una guia breu i senzilla amb vint indicacions clares per a aconseguir que la qualitat final dels textos que es publiquen a la web institucional «sigui millor».

Aquest document neix amb la intenció de ser una «eina per a crear continguts web amb estàndards de qualitat, independentment que el Servei de Normalització en faci la revisió».

'20C Criteris de redacció web' té dos grans objectius:

  • El primer objectiu és sensibilitzar les persones que redacten continguts en format web sobre la importància que els textos estiguin ben escrits
  • El segon objectiu és oferir de manera sintètica vint criteris per a poder redactar textos amb qualitat

El Servei de Normalització Lingüística ha cregut necessari preparar aquesta eina després d’analitzar errades i incoherències que es repeteixen en aquest tipus de publicacions a la xarxa. Ara, amb aquesta guia, les persones que redacten a la web institucional, i la ciutadania en general, tenen a mà unes recomanacions essencials i breus a tenir en compte abans de publicar un text web.

El document és accessible a tota la ciutadania a la web del Consell de Mallorca.

+ VIST