El PP de Menorca no assistirà als debats municipals d'IB3

|

El PP de Menorca no assistirà als debats municipals ni al debat insular que ha organitzat IB3 per a valorar la gestió del present mandat que falten per celebrar en considerar que es va emetre una notícia falsa del debat celebrat divendres entre els grups amb representació a l'Ajuntament d'es Castell.

La decisió s'ha pres després de comprovar que la cadena no va informar l'opinió pública del comunicat de denúncia de la formació.

«No va rectificar la notícia i tampoc no va demanar disculpes, no va esborrar el contingut de la 'fake new' de les xarxes socials i va emetre únicament una nova i inexacta versió, introduint més confusió als telespectadors, els grans perjudicats del tractament desinformatiu», han remarcat a través d'un comunicat.

El PP «lamenta profundament veure's obligat a haver de prendre aquesta decisió davant el risc que les intervencions dels nostres candidats siguin manipulades i tergiversades de nou, generant 'fake news' que en lloc d'informar desinformen els telespectadors».

+ VIST