Cort aprova apujar un 2,44 % les tarifes de taxi a Palma

|

El regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma, Joan Ferrer, ha anunciat aquest dijous l'aprovació del Consistori d'un augment general del 2,44 per cent en els taxis que operin a Palma.

En declaracions als mitjans, Ferrer ha explicat que l'actualització de les tarifes del taxi «respon a les demandes del sector» ja que les tarifes portaven congelades des de l'any 2012.

En concret, Cort ha creat un suplement únic de port i aeroport de 4,40 euros en el qual s'inclouen les maletes i ha suprimit els complements per paquet / maleta, la pujada a Na Burgesa, aeroport, interior aeroport i recollida en el Dic de l'Oest.

En aquest sentit, Ferrer ha apuntat que la unificació dels complements del taxi «donarà facilitat i claredat a l'usuari».

D'altra banda, el regidor de Mobilitat ha anunciat l'augment de la tarifa mínima de les carreres a l'aeroport que es concreten en 16 euros de dia i 18 euros de nit.

No obstant això, per a aquelles persones que disposin de la Targeta Intermodal o de la Targeta Ciutadana la tarifa continuarà en el 13 euros aplicables de moment.

+ VIST