García Egea, sobre Bauzá: «Anar-se'n i no intentar canviar les coses des de dins és covard»

|

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, s'ha pronunciat aquest dimarts sobre la marxa de l'expresident del Govern, José Ramón Bauzá, que va deixar el partit i l'acta de senador, i ha declarat que «el covard és anar-se'n i no intentar canviar les coses des de dins».

En una entrevista a EsRadio, el número dos del PP ha assenyalat que el dia que li varen dir que Bauzá se n'anava es va posar en contacte amb ell per demanar-li quines eren les raons de la seva marxa.

Així, ha relatat que Bauzá li va respondre que no se sentia «còmode». «No et sents còmode amb el president Casado i et senties més còmode en etapes anteriors? Te'n vas ara que estam fent un PP més reconeixible», li va traslladar en aquesta conversa, segons ha revelat.

A més, i després que un dels arguments de Bauzá per a marxar fos «el catalanisme i la política lingüística del PP a les Balears», García Egea ha assenyalat que tant el PP de les Balears com el valencià estan «absolutament en sintonia amb Pablo Casado en matèria lingüística».

+ VIST