Moreno (PSIB) inicia una ronda de trobades per recollir propostes dels veïns d'Inca

Imatge de Moreno (PSIB) durant la ronda de trobades per recollir propostes dels veïns d'Inca. | PSIB-PSOE

Palma |

Virgilio Moreno, batle d'Inca i candidat a la reelecció pel PSIB-PSOE, ha fet aquest dissabte una visita a la populosa barriada de Crist Rei i ha mantingut diverses trobades amb veïns i comerciants de la zona per conèixer de primera mà les seves demandes i propostes.

Tal com ha explicat el partit, la visita a les barriades és una iniciativa que s'emmarca dins el projecte 'Inca som tots' que pretén fomentar un diàleg permanent amb la ciutadania i escoltar activament els veïns. «El meu compromís és seguir escoltant i treballant amb tothom», ha assegurat Moreno.

Durant la visita, alguns veïns i comerciants han comentat que la barriada ha crescut en comerços i empreses de formació que donen servei a ciutadans i estudiants de tota la ciutat. Un altre dels temes que han sortit a la trobada ha estat la implantació del nou sistema de recollida selectiva en el qual la barriada de Crist Rei ha estat pionera a la ciutat.

En aquest sentit, Moreno ha agraït als veïns la paciència, l'esforç i, sobretot, la bona resposta que han donat al nou sistema. Finalment, el candidat socialista ha recollit les demandes i propostes dels veïns i comerciants.

+ VIST