La desfilada dels Reis d'Orient omple d'il·lusió el centre de Palma

120.000 persones segons càlculs de l'ajuntament de Palma, s'han congregat aquest dissabte al centre de la ciutat per a veure la Cavalcada dels Reis, aquest any inspirada en criatures fantàstiques i el bosc.

La cavalcada, en la qual han participat més de 600 persones, ha partit a les 18.00 hores del Moll Vell i ha acabat a les 20.30 hores amb la salutació dels Reis d'Orient des del balcó del Casal Solleric.

A la desfilada hi han participat 19 comparses i 13 carrosses, inspirades, moltes d'elles, en el bosc i la fantasia floral, i s'han repartit més de 7.000 quilograms de caramels.

Els Reis han sortit acompanyats d'un gran bosc animat, amb fades i animals, amb una carrossa que ha tornat a ser una de les més màgiques en una cavalcada plena de música i animals.

Aquest any la Cavalcada ha presentat la temàtica floral que es va iniciar l'any passat i que es mantindrà tres edicions per a afavorir la reutilització i reciclatge d'elements. Entre les carrosses d'aquest any han destacat l'estrella, que obre la desfilada; el bosc encantat, amb bolets màgics i fades; i el jardí màgic, inspirat en el món dels contes.

+ VIST