Totes les activitats organitzades pel Moviment Feminista en el marc del 25N

|

En el marc del Dia Inernacional contra la Violència Masclista, la setmana del 19 al 25 de novembre el Moviment Feminista de Mallorca ha organitzat diferentes accions:

24 de novembre: Manifestació Nocturna Feminista. No mixta. A les 22 hores. Punt de sortida: plaça París, Palma. Sota el lema: «La nit i els carrers són nostres». S’anima a anar-hi amb roba negra i lila.

25 de novembre: Manifestació 25N «Ens volem vives i lliures de maclisme!». A les 12 hores. Punt de sortida: plaça d'Espanya. Amb la Batucada Tambors per la Pau.

Setmana 19-25 de novembre: Acció conjunta als centres educatius. Més de 30 centres educatius d’arreu de l’illa s’han adherit a la campanya de «Feminisme a l’escola». Es penjaran pancartes a l’entrada dels centres escolars, es llegirà un manifest col·lectiu de condemna de les violències masclistes i es realitzarà una acció conjunta (amb llaços liles i roba negra) el divendres 23 de novembre. Convoca: Feminisme a l’escola.

22 de novembre: IV Marxa de Torxes, Manacor. A les 19.00h. Punt de partida: Es Claustre, Manacor. Convoca: Assemblea Antipatriarcal de Manacor i Dones de Llevant.

23 de novembre, 12.00h: Minut de silenci per les dones assassinades i de condemna de les violències masclistes a les Administracions Públiques i als centres de treball. Convoca: Moviment Feminista de Mallorca.

25 de novembre: Concentració 25N «Ens volem vives i lliures de masclisme». Sa Bassa, Manacor. Convoca: Assemblea Antipatriarcal de Manacor i Dones de Llevant.

A més, a xarxes socials s'utilitzaran els hashtags #24N #25N #24NocturnaMallorca #LaNitesNostra #ElsCarrersSonNostres #MallorcaLliureDeMasclismes #EnsVolemVives #NiUnaMenys #HemDeFerUnThinking

+ VIST