Impulsen una campanya per promoure el consum «responsable» en èpoques nadalenques

La plataforma el Tercer Sector Social Illes Balears (Tssib) ha impulsat una campanya per promoure que es regalin productes i serveis elaborats per entitats sense ànim de lucre. Segons han detallat aquest dijous, la plataforma agrupa a les principals federacions i associacions que treballen en l'àmbit de la discapacitat i la inclusió social.

En èpoques nadalenques, el Tssib ha assegurat que es pot fer un consum «responsable» i incidir «positivament» en col·lectius que sovint es troben en situació de vulnerabilitat. Per donar a conèixer tots els productes i serveis que ofereixen aquestes entitats, la plataforma disposa d'una aplicació de mòbil que es pot consultar en català, castellà i anglès.

El Tssib està constituït per Coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat, EAPN-Xarxa per a la Inclusió Social, Federació d'Entitats i Serveis de Salut Mental de Mallorca, Predif, Foqua, ONCE, Plataforma del Voluntariat, Plena Inclusió i REVES-Xarxa d'Economia Alternativa i Solidària i representa a 97 associacions.

+ VIST