Autoritat Portuària explicarà el projecte de rehabilitació del port al Molinar

Les entitats que integren la campanya 'Al Molinar, Port Petit' han organitzat un acte públic que tendrà lloc el proper dimecres 14 de novembre a les 20 h a l’Escola CEIP Es Molinar (C/Llucmajor nº 81).

Aquest esdeveniment pretén acostar a la ciutadania la informació sobre el projecte de rehabilitació del port del Molinar. Un projecte redactat per l’Autoritat Portuària de les Illes Balears (APB) i que ja va ser presentat fa uns mesos al Palau de Congressos.

«Volem recordar que després de cinc anys de lluita ciutadana en contra dels diferents projectes d’ampliació que varen amenaçar amb destruir uns dels indrets més importants del barri mariner del Molinar, a la fi, es va aconseguir el compromís polític de conservar les actuals dimensions del port centenari, la conservació del seu emblemàtic edifici i la continuïtat del passeig marítim», han explicat.

El projecte que serà presentat per Joan Gual de Torrella (President APB) i per Antoni Ginard (Cap Departament Infraestructures d’APB) i al qual han estat convidats representats de les diferents formacions polítiques municipals, ja va rebre el suport de la campanya 'Al Molinar, Port Petit' i d’una gran part de la ciutadania.

'Al Molinar, Port Petit' vol insistir en la importància de que aquesta rehabilitació comenci com a màxim a principis de l’any que ve. «La importància de consolidar aquest projecte és bàsica per a bloquejar qualsevol intent futur d’incrementar les dimensions del petit port».

Entitats integrants de la campanya 'Al Molinar, Port Petit': Plataforma Salvem el Molinar, ARCA, GOB, AVV Vogar i Ciar, Amics de la Terra i Greenpeace.

+ VIST