El camp de futbol d’es Figueral acollirà 'l’Apocalipsi Zombie' aquest divendres

Es preveu que unes 500 persones participin en la festa 'Apocalipsi Zombie' que l'Ajuntament de Marratxí ha organitzat per a aquest divendres en el camp de futbol d'es Figueral.

Segons han detallat des del Consistori, en aquesta tercera edició hi haurà «zombies, militars i científics, així com proves de supervivència per a tots els participants». La festa tendrà lloc entre les 17.30 i les 21.30 hores en el camp de futbol d'es Figueral i als carrers adjacents.

Com a novetat, enguany també participen a 'l’Apocalipsi Zombie' els Endemoniats de Palma i Deià Jove. Els participants, que poden ser de totes les edats, hauran de superar un circuit «ple de dificultats i d'esglais per aconseguir l'antídot que els permeti sobreviure». Les 100 primeres persones que ho aconsegueixin tendran com a premi una camiseta d’Espais Joves de Marratxí.

L'organització de la festa és a càrrec de l'àrea de Joventut, amb el suport dels educadors de Serveis Socials i coordinació de les dinamitzadores municipals, i s'emmarca en la promoció de l'oci alternatiu que promou l'Ajuntament.

+ VIST