El GOB publica la 32a edició de l'anuari ornitològic amb la col·laboració d'Endesa

|

El Grup Balear d'Ornitologia (GOB) ha presentat aquest dilluns el 32º volum de l'anuari ornitològic de les Balears, en col·laboració amb Endesa, amb l'article 'Esbast d'ocells: un ball sense coreògrafs' i la nota sobre alimentació del falciot comú a l'aeroport de Mallorca com a novetats.

Així mateix, a més dels habituals registres ornitològics, inclou les notes breus 'Com diferenciar les femelles de coa-vermella diademada Phoenicus moussieri dels de coa-vermella reial Phoenicurus phoenicurus' i 'Captura de sargantanes Podarcis lilfordi per part del papamosques balear Muscicapa tyrrhenica baleàrica'.

Segons ha detallat Endesa, l'anuari ornitològic de les Balears consolida el seu treball després de 32 anys i «té un important interès científic».

Per a la companyia és «una gran satisfacció» la renovació del suport per a la qualitat i importància científica. Aquesta iniciativa s'emmarca en la política d'acció social d'Endesa que a través dels seus centres corporatius, fundacions, organitzacions territorials i empreses participades, desenvolupa projectes socials en sis eixos d'actuació, entre ells, els de medi ambient i diversitat.

+ VIST