10 anys de Xítxeros amb Empenta

Enguany, Xítxeros amb Empenta celebra el desè aniversari. Van començar aquesta associació sense ànim de lucre el 2008 amb les ganes de crear un canvi a Manacor. «Durant aquests deu anys, hem lluitat per defensar la nostra llengua i cultura, organitzant diversos actes com el Mercat d’Intercanvi de Llibres, xerrades, concerts d’autor, microteatre, el Correbars, entre d’altres».

Amb motiu d’aquests deu anys d’empenta, el proper divendres 3 d’agost tendrà lloc el primer del cicle d’actes que estan organitzant per a celebrar-ho. Es tracta del Xitxerrock, un concert on comptaran amb Escarràs, Mareselva, Salvatge Cor i Senyor Oca, seguits de PD Manex, que continuarà amb la gresca acabats els grups. Oferiran sopar a preus populars i també s'hi podrà trobar un punt de venda de les camisetes de Xítxeros.

«Per a nosaltres, aquest esdeveniment consisteix en un intent d’agraïr al poble tot el que ens ha donat durant aquesta dècada. Volem celebrar amb els manacorins, manacorines i gent d'altres pobles de l'illa tota la feina feta fins a dia d’avui, i animar a més persones a que ens acompanyin en aquest camí i a participar en una comunitat que dia a dia va creixent», expliquen els Xítxeros.

Així, el Xitxerrock serà el divendres 3 d’agost a partir de les 19.30 h al Parc Municipal de Manacor.

+ VIST