Art Jove convoca aquest divendres la final del certamen de creació musical 2018

|

El programa cultural Art Jove convoca aquest divendres el certamen de Creació Musical Jove, abans denominat Música Jove Contemporània, que està dirigit a músics i bandes de músics amb edats compreses entre els 16 i 35 anys, i nascuts o residents a les Balears.

Segons han informat, s'articula a través de la celebració de dos concerts; el primer és aquest divendres 6 de juliol, amb els sis grups semifinalistes; i el següent serà aquest divendres 20 de juliol, amb les tres formacions finalistes, Go Cactus!, Bilo i Mareselva.

Enguany, els dos concerts d'Art Jove s'han inclòs com una activitat més de les festes d'estiu de l'Ajuntament de Palma i se celebraran en el Parc de la Mar, al costat del carrer de la Portella. Més enllà de les recompenses econòmiques, Art Jove pretén oferir als participants uns primers passos cap a la professionalització. En aquest cas, s'ofereixen concerts en esdeveniments musicals com a festivals o mostres que tinguin una gran repercussió de públic i mediàtica.

Per això, el grup guanyador, a més de rebre 1.000 euros en metàl·lic, actuarà a les festes de Sant Sebastià de Palma i a la Fira B! del 2019. Ambdues actuacions estaran remunerades amb 600 euros cadascuna. Els altres dos finalistes també accediran a diferents concerts al llarg del 2018 i 2019 fins a esgotar els 1.800 euros de la dotació del premi d'aquesta modalitat

+ VIST