El Consell s'incorpora al patronat de la Fundació Robert Graves

|

El Consell de Mallorca s'ha incorporat al patronat de la Fundació Robert Graves «amb la il·lusió de sumar i de contribuir a ampliar les activitats que es fan». Així ho ha explicat aquest dijous el vicepresident primer i conseller insular de Cultura, Patrimoni i Esports durant la reunió del patronat que s'ha celebrat a la finca ca n’Alluny, segons ha informat la institució insular en un comunicat.

Miralles ha definit aquesta incorporació com «una relació de llarg recorregut» i ha recordat el nexe d'unió que existeix entre la Fundació Robert Garves i la resta de cases museu que gestiona el Consell a través de la Fundació Mallorca Literària.

D'aquesta manera, la institució insular s'ha sumat a la resta d'institucions presents en el patronat de la Fundació Robert Graves, presidida per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern i que compta també amb la presència de representants de l'Ajuntament de Deià.

Durant el patronat s'han aprovat els comptes de l'any 2017 i s'ha abordat, entre altres temes, els preparatius del 14è Congrés Internacional Robert Garves, que se celebrarà aquest proper mes de juliol.

Finalment, a la trobada han assistit també la consellera de Cultura Fanny Tur; el secretari general de Cultura, Guillem Fullana; la directora general de Política Lingüística, Marta Fuxà; el cap de servei de Cultura, Miguel Àngel Lladó; la batlessa de Deià, Magdalena López; William Graves i el professor de llengües clàssiques, Roman Piña.

+ VIST