Tots els taxis estacionals de Formentera seran vehicles híbrids

|

Tots els taxis estacionals de Formentera seran vehicles híbrids, una mesura, que segons ha destacat el Consell de Formentera, es reafirma la seva postura d'implantar els vehicles sostenibles a l'illa «en pro de la minimització d'emissors en motors de combustió».

La substitució de vehicles convencionals per sostenibles a la flota del servei públic se suma a altres iniciatives adoptades, com la substitució progressiva de la flota de vehicles municipal i l'esmentada 'fiscalitat verda', bonificant imposos i taxes a vehicles sostenibles.

El Consell ha recordat que aquest any ampliarà el nombre de llicències i el període de servei. Així, es passarà de vuit taxis estacionals a deu per a aquesta temporada i la de 2019. Pel que fa al període de servei, s'ampliarà a quatre mesos, de l'1 de juny al 30 de setembre.

A més, s'estableixen dos torns, amb cinc taxis que donaran servei del juny a l'agost i cinc del juliol al setembre.

Segons la institució, el servei es reforçarà amb cinc vehicles al juny i setembre i amb deu al juliol i agost. La flota anual és de 25 taxis, dels quals dos estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

+ VIST