Pere Navarro Quintet tanca el cicle dedicat al jazz dels teatres municipals de Palma

El trompetista eivissenc Pere Navarro tancarà el proper divendres 15 de juny el cicle dedicat al jazz que l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de Palma ha programat per aquesta primavera. El músic actuarà al Teatre Xesc Forteza.

Amb només 24 anys, Pere Navarro és un dels músics de les Illes Balears més prestigiosos d’aquest gènere i una clara promesa de l’escena estatal i internacional. Pere Navarro (Eivissa, 1994) va començar el seu idil·li amb la trompeta als vuit anys. Va començar els seus estudis professionals al Conservatori d'Eivissa i va seguir amb la seva formació al Taller de Músics de Barcelona, on s’ha graduat recentment dels seus estudis superiors. Ha tocat amb bandes com Threejay Trio, Eva Fernández Group o la Original Jazz Orchestra, entre d’altres. També ha tocat al costat de músics com Jorge Pardo, Gabriel Amargant, Abe Rábade o Joachim Kühn.

El cicle de jazz ha revisitat diversos estils dins el gènere del jazz a través de cinc concerts de cinc formacions. El menorquí Marco Mezquida va ser el cap de cartell del cicle, que també ha comptat amb ArtVocal Ensemble, Glissando Big Band, Cecília Giménez i Pere Navarro Quintet. El programa s’ha caracteritzat per la diversitat estilística, que ha abraçat des del jazz vocal fins a la improvisació, i diferents formacions, que demostren l'elasticitat del gènere.

+ VIST