MÉS rebutja la «pressió» de Matutes per influir en el Parlament sobre la Llei Òmnibus

|

La diputada de MÉS per Mallorca Joana Aina Campomar ha rebutjat la «pressió» exercida per l'empresari Abel Matutes amb la finalitat d’influir al Parlament i evitar que s'aprovi a la Llei Òmnibus una esmena que limiti l'aprofitament i ús en uns terrens propietat de la família Matutes a Sant Josep de sa Talaia.

En aquest sentit, la diputada ha sostengut que la llei de simplificació, que previsiblement s'aprovarà aquest dimarts al Parlament, defensa «l'interès de tots els ciutadans» i ha considerat important que es delimitin els usos en aquesta zona i que no hi hagi dubtes d'interpretació.

Així s'ha pronunciat en referència a l'informe jurídic encarregat per l'empresari Abel Matutes que avala que «es pretén modificar una llei aprovada per afectar de forma arbitrària al senyor Abel Matutes» i comporta «irremeiablement» una indemnització patrimonial per al propietari dels terrenys.

D'altra banda, Campomar ha explicat que la normativa també afecta, entre altres, a la paga d'estiu de personal interí i dóna cobertura jurídica a la carrera professional en l'àmbit de les administracions públiques de les Balears.

+ VIST