La Defensora de la Ciutadania de Palma va tancar el 2017 amb un 76,4% d'expedients més

|

L'Oficina de la Defensora de la Ciutadania de Palma va tancar el 2017 amb un total de 270 expedients, fet que suposa un increment del 76,4 per cent respecte a l'any anterior, en què es varen registrar 153 expedients.

Així ho anunciat aquest dijous la defensora de la ciutadania, Anna Moilanen, durant la presentació de la Memòria de 2017 a l'Ajuntament de Palma.

Moilanen ha assegurat que si 2016 va ser un any de «ressorgiment», l'any 2017 va ser de «consolidació i expansió» i ha ressaltat l'increment en el nombre d'expedients i del volum de treball.

Pel que fa als casos atesos, la defensora ha exposat que la tipologia de problemes continua sent el mateix i ha instat que els drets de la ciutadania «siguin garantits no només de forma teòrica sinó també de forma eficient i pràctica».

Principalment, s'han obert expedients per motius relacionats amb llicència d'obres, urbanisme, Emaya i seguretat ciutadana. «El ciutadà necessita veure que el seu problema es resol, no estar eternament en tràmit», ha afegit.

+ VIST