Dissabte arriba a Palma el 'Videogame Day'

Palma acollirà dissabte la tercera edició del VideoGame Day, una activitat organitzada pels Servei d’Espais Joves de l’Ajuntament que tendrà lloc entre les 11 del matí i les 21 hores a l’Espai Jove de Llevant (carrer Pere d’Alcantara Penya).

Per a participar al Videogame Day cal tenir entre 14 i 30 anys i portar un ordinador. Així mateix cal inscripció prèvia a la web www.espaisjoves.es

El Videogame Day estarà liderat enguany per ENTI (Escola de Noves Tecnologies) conjuntament amb la Universitat de Barcelona. Els joves que hi participin comptaran amb el suport i assessorament dels professionals i realitzaran una Game Jam on podran aprendre a dissenyar i implementar un videojoc en equip i amb amics.  Així, se’ls explicaran les passes per a la producció d’un videojoc i quins són els rolls necessaris per materialitzar el seu projecte.

Amb el suport dels professionals, s´explicaran diferents motors gràfics (programes) com ara : Scratch, Construct, Unreal Engine, Game Maker o Unity 3D, i altres programes complementaris com 3DMax, Adobe Photoshop, que els joves poden escollir per realitzar el seu joc.

L'objectiu és que cada equip acabi un joc o un prototip el més complet possible. Un prototip que respongui a les premisses que es donaran a l'inici de la Game Jam i que són secretes. Posteriorment es valorarà la jugabilitat, l’art, viralitat, i el concepte de joc.

Finalment, cada equip defensarà el seu projecte i valorarà el de la resta de participants

+ VIST