Un total 85 persones participen en la formació sobre violències masclistes impartida per Cort

|

Un total de 85 persones participen en la formació '360º de les violències masclistes. La interseccionalitat en la intervenció: reptes de futur' impartida per l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Palma en el Centre Flassaders aquest dijous i divendres.

L'activitat, dirigida a tècnics, professionals i la ciutadania, s'emmarca dins dels eixos d'acció del Pla d'Igualtat, segons ha informat l'Ajuntament de Palma.

El regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, ha reivindicat que «els serveis d'atenció han d'adaptar-se a les realitats diverses de les dones». De fet, ha assenyalat que això és «un repte clau per evitar la revictimització i respondre a la situació específica de cada víctima».

El programa ha començat aquest dijous amb un diàleg sobre violències masclistes, migracions i drogodependències. A l'horabaixa s'imparteixen dos tallers pràctics sobre interculturalitat i sobre claus d'intervenció amb perspectiva de gènere amb violències i consum de substàncies.

Aquest divendres s'abordaran les violències masclistes, la salut mental i l'adolescència i a la tarda, les sexualitats i la igualtat i el psicograma com a tècnica de tractament para persones víctimes de violència de gènere.

+ VIST