El president de Bankia desitja que el banc sigui «tan proper com ho va ser Sa Nostra»

|

El president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, ha assegurat que desitjaria que l'entitat bancària sigui «molt propera» a les Balears, «tant com ho va ser Sa Nostra, perquè és ara part vital de Bankia».

Així ho ha manifestat Goirigolzarri aquest dimecres durant la seva primera intervenció pública a les Illes després de produir-se la integració de BMN, en el 'II Fòrum El Económico’.

Durant la seva intervenció, l'economista i president de Bankia ha reafirmat el compromís de l'entitat financera «amb tots els agents balears» i ha assegurat creure «fermament» en el teixit empresarial de les Balears, així com «en les possibilitats de les Illes».

«Les Balears són un territori molt important per a nosaltres, no només perquè passa a ser part de la nostra història, de la història de la nova Bankia, sinó també per la seva enorme importància des del punt de vista de negoci», ha sostingut Goirigolzarri. A més, ha assegurat ser «molt conscient» que més de 390.000 residents a les Illes són clients de Bankia, que més de 23.000 empreses «confien» en ells i que tenen una quota de mercat a l'arxipèlag del 21%. «Tot això m'omple d'orgull, però també de responsabilitat», ha afegit l'economista enfront dels 400 assistents, principalment empresaris i representants de la societat balear, que han acudit a l'esdeveniment.

Integració BMN

Després de la integració de BMNGoirigolzarri ha explicat que a Bankia s'ha iniciat «una nova etapa, una etapa de creixement» que es basarà en el posicionament amb clients, la possibilitat de realitzar activitats com la promoció immobiliària i la pròpia fusió amb BMN. Referent a això, el director corporatiu de la Territorial de Bankia a les Balears, Antoni Serra, ha afirmat que «la nova Bankia és un projecte il·lusionant i ambiciós, amb un futur en comú, on es comparteixen una visió i uns objectius sobre la base d'uns principis i valors».

+ VIST