'Ciudadanos' sobre l'Educació en català: «L'objectiu del Govern nacionalista d'Armengol és un projecte identitari»

«El conseller Martí March viu ennuvolat per aconseguir blindar la immersió lingüística en català», ha dit la diputada Olga Ballester (Cs). | E.P./dBalears/Arxiu

Palma |

Ciudadanos (Cs) Balears torna a la càrrega contra l'educació en català. «El conseller Martí March viu ennuvolat per aconseguir blindar la immersió lingüística en català i no es conforma d'impedir l'elecció de llengua en el primer ensenyament; ara dicta una nova ordre que redueix encara més les poques exempcions existents per a alumnes castellanoparlants», ha assegurat aquest dissabte la diputada Olga Ballester.

«L'educació a les Balears segueix abocada al fracàs per culpa d'un Govern nacionalista que supedita el sistema educatiu a un projecte identitari, en comptes d'intentar aconseguir l'excel·lència dels nostres alumnes», ha denunciat Ballester.

«El sistema educatiu que està imposant el Govern nacionalista d'Armengol té com a objectiu un projecte polític identitari i és absolutament impermeable a les necessitats dels nens, la qual cosa constitueix una aberració pedagògica i de dret», ha conclòs Ballester.

+ VIST