PalmaActiva presenta el seu Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE)

PALMAACTIVA

PalmaActiva ha presentat aquest dilluns el seu nou Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), situat a la seu central de l’Agència de Desenvolupament Local al carrer del Socors 22 de Palma. El punt PAE de PalmaActiva funcionarà de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores amb cita prèvia. Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Treball i Comerç, ha destacat la seva satisfacció per la posada en marxa d’aquest servei, que s’afegeix «a l’ampli ventall de serveis i activitats que PalmaActiva ofereix a les persones emprenedores».

Els Punts d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) s'encarreguen de facilitar la creació de noves empreses a través de la prestació de serveis d'informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport a la finançament empresarial.

Què és?
Un PAE és un Punt d'Atenció a l'Emprenedor concertat amb la Secretaria General d'Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa, depenent del Ministeri d'Indústria, Economia i Competitivitat, que ofereix serveis lligats a l'alta d'empreses.

El PAE de PalmaActiva ofereix els següents serveis gratuïts per a les persones que vulguin donar-se d'alta com a autònoms o constituir una societat limitada:
1. Informació general sobre aspectes legals, fiscals, comptables i de Seguretat Social.
2. Informació sobre ajuts i incentius vigents per a la creació d'empreses.
3. Constitució d'empreses mitjançant el sistema de tramitació telemàtica CIRCE, utilitzant el Document Únic Electrònic (DUE).
4. Tramitació del cessament de l'activitat mitjançant el sistema de tramitació telemàtica.

+ VIST