Els jardins de Marivent es tancaran al públic durant 15 dies

|

Els jardins de Marivent es tancaran dimecres que ve 21 de març, amb motiu de Setmana Santa, fins al dia 4 d'abril, tots dos dies inclosos. Segons ha informat la Conselleria de Presidència en un comunicat, aquest tancament està previst que es faci anualment atenent a l'acord que existeix entre el Govern de les Balears i la Casa Reial, per compaginar l'obertura al públic dels jardins i l'ús del complex com a residència de la família reial.

Els jardins de Marivent

Aquests jardins ocupen una superfície total de 9.155 metres quadrats i destaquen pel seu valor botànic, cultural, històric i simbòlic. L'espai constitueix un exemple de jardí mediterrani amb un total de 40 espècies vegetals diferents, la majoria autòctones.

L'obertura al públic d'aquests jardins respon a l'Acord de Governabilitat de les Balears subscrit entre les formacions polítiques PSIB-PSOEMÉS per Mallorca, MÉS per Menorca i Podemos Balears. El projecte d'obertura, coordinat per la Conselleria de Presidència, també va incloure l'exposició permanent d'un conjunt de 12 escultures en bronze de l'artista Joan Miró.

+ VIST