Manacor guanya el primer torneig mundial 'El poble més lleig de Mallorca’ de Foc i Fum

|

El passat 27 de novembre, i d’una forma inesperada, la pàgina de Facebook Foc i Fum va encetar una enquesta «totalment necessària». En aquesta es demanava, quin poble és més lleig? Les opcions foren Inca i Manacor. Dies després, el 4 de desembre, sortiren els resultats amb més de 780 votacions: Manacor, amb un 50,1% es convertia en el poble més lleig de Mallorca.

L’11 de desembre, «per petició popular reiterada» i per l’èxit de la primera enquesta, se n’encetava una altra: Sa Pobla o Campos? Renyidament, Sa Pobla es convertia en el poble més lleig.

Gràcies a la dinàmica que va agafar la pàgina després d’aquestes dues enquestes, es va decidir «aprofitar per fer el primer torneig mundial sobre els pobles més lletjos de Mallorca». Per això, es va informar tothom que «cada dilluns sortirà una nova enquesta i els dimarts actualitzarem resultats».

Des del 12 de desembre, dia que s’informa de l’inici del ‘I Torneig Mundial El poble més lleig de Mallorca’, i fins aquest 13 de març, data que han acabat les votacions, centenars de persones han opinat. Finalment, Manacor, amb el 60% del vots s’ha convertit en el poble més lleig de Mallorca. Tot i els resultats clars, són molts els usuaris que es queixen que s’emparallés Inca i Manacor a la primera ronda.

+ VIST