L'Agència de Defensa del Territori es trasllada a l'antiga seu de RTVE

L'Agència ha doblat el nombre de treballadors des del 2015

Imatge d'una casa il·legal per esbucar

|

L'Agència de Defensa del Territori (ADT) de Mallorca es traslladarà a l'antiga seu de Ràdio Televisió Espanyola (RTVE) a les Balears, que es troba en el carrer General Riera de Palma. Així mateix, la consellera insular de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, ha rebut aquest dilluns les claus de l'edifici de part del cap de mitjans i producció de RTVE, Bernat Castell, segons ha informat el Consell.

En l'acte també han assistit la consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i el gerent de l'ADT, Tomeu Tugores. Actualment, s'està redactant el projecte d'obres de reforma per rehabilitar tot l'edifici i convertir-ho en oficines. A més, aquest trasllat es deu també a l'increment de personal que ha adquirit l'Agència. A principis del 2015, l'ADT comptava amb 15 treballadors i avui dia ja són 31, han informat des del Consell.

Finalment, la institució insular també ha explicat que «l'assumpció de les competències de tot el sòl rústic protegit de Mallorca i l'adhesió de municipis fins a un total de 23, fan que sigui necessari seguir ampliant la plantilla amb 14 persones més durant aquest any».

+ VIST