Armengol destaca la «cultura de federalisme interior» amb motiu del Dia de les Illes Balears

|

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha inaugurat aquest dimecres els actes amb motiu del Dia de les Illes Balears, que se celebrarà aquest 1 de març, i ha destacat la «cultura de federalisme interior» de les Illes.

En declaracions a la premsa, la presidenta ha expressat que a la Diada «reconeixem allò que ens fa sentir com a poble, els 35 anys ja de l'Estatut d'Autonomia».

Armengol ha assenyalat que les Balears «han crescut i creixen econòmicament» i que de vegada «tenen més cohesió social». A més, ha afegit que s'està aconseguint «redistribuir la riquesa» i que, des del Govern, aposten «per la millora dels drets dels ciutadans».

«Una Diada que ens reconeix d'on venim i com hem treballat aquests 35 anys junts, que estam convençuts que units som més forts i que en aquesta línia de prosperitat hem de continuar fent feina des de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera», ha assenyalat Armengol.

Finalment, la presidenta ha donat un missatge d'enhorabona a tots els ciutadans i els ha convidat a participar als actes que se celebraran en cada illa aquest 1 de març.

+ VIST