Dos busos de l'EMT difondran una campanya contra l'abandó d'animals de companyia

|

Dos busos de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) difondran en els propers mesos la campanya de l'Ajuntament de Palma i Baldea ‘Estima’ns per sempre. No ens abandonis' contra l'abandó d'animals de companyia. Segons ha explicat en un comunicat l’Ajuntament aquest dijous, la campanya té com a objectiu fer una crida a la responsabilitat dels propietaris d'animals de companyia i al foment de les adopcions.

La imatge de la campanya també es difondrà amb bàners a les webs municipals, pantalles de les oficines d'atenció ciutadana i a les xarxes socials.

Durant l'acte de presentació, la coordinadora de Baldea, Maxi Lange, ha recordat la importància de dedicar temps a atendre les necessitats dels animals, «especialment per educar-los, ja que a pesar que els abandons estan minvant es produeixen abandons d'animals amb problemes de comportament que resulten difícilment adoptables per altres persones».

El 2017, es van reduir un 7% les entrades de cans al Centre de protecció animal de Son Reus. No obstant això, els moixos han registrat un augment en les entrades del 32%. Encara així, des de Cort han assegurat que aquesta xifra també és «positiva» perquè «cada vegada hi ha més renúncies (persones que lliuren els moixos en lloc d'abandonar-los pel carrer).

+ VIST