Aquestes són les condicions que pateixen els treballadors subcontractats de l'IME

|

Treballadors de les empreses concessionàries dels serveis privatitzats de l'Institut Municipal de l'Esport (IME) han criticat les condicions «precàries» en les quals treballen els empleats en les piscines i pavellons esportius dependents de l'empresa municipal.

Segons ha exposat aquest dijous Som Sindicalistes Balears, «el personal subcontractat es veu obligat a treballar en condiciones extremes durant els mesos de més fred o calor, arribant a temperatures insuportables, sense que fins al moment s'hagin pres les mesures necessàries per esmenar aquesta deficiència».

Així mateix, han manifestat que «s'han detectat també habitacles destinats a trasters i convertits en llocs de treball per als recepcionistes» i han denunciat que «moltes d'aquestes instal·lacions no disposen de sales adequades destinades al descans dels treballadors».

Per tot això, han reclamat a l'Ajuntament de Palma que realitzi una valoració urgent dels llocs de treball del personal subcontractat i que realitzin una «ràpida» adequació de tots els centres. Així mateix, han demanat també una equiparació de condicions laborals amb el personal del propi IME.

+ VIST