Cort destina 613.000 euros per a la millora de la il·luminació de Pere Garau

|

L'Ajuntament de Palma ha presentat les obres de millora de l'enllumenat realitzades al barri de Pere Garau, on s'ha fet una inversió de 613.250 euros, cofinançats en un 50 % pel Fons de Desenvolupament Regional (Feder) de la Unió Europea.

El regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, ha destacat que la introducció de la tecnologia LED «permetrà un estalvi en la factura que paga el ciutadà pel consum de llum, a més de donar més seguretat i mantenir un barri en condicions dignes».

L'obra civil ja està pràcticament feta, a l'espera dels carrers Metge Josep Darder i Uetam, on falta instal·lar els nous punts de llum. S'espera donar per acabada l'obra el proper mes.

En general, s'han incorporat equips de cinc nivells en 834 fanals, s'ha ajustat la potència a 832 fanals, s'han substituït per bombetes LED 154 punts de llum, s'han col·locat 74 nous punts amb aquest tipus de tecnologia i s'ha dut a terme la unificació de quadres, passant de 21 quadres inicials a set quadres finals amb qualificació energètica A.

+ VIST